Nu ai niciun produs in cos

Tipografie offset

xerox 7655

Cand apelam la o tipografie offset?

Tipografie offset este recomandata pentru tiraje medii si mari, deoarece pretul se stabileste in functie de numarul de exemplare printate. O tipografie poate executa lucrari si in tiraje mici, dar pretul nu-si gaseste nivelul de eficienta. Compania noastra poate asigura in aceste conditii printarea in tiraje mici si la preturi optime, cu ajutorul tipografiei digitale. (vezi print digital).

Cateva cuvinte despre tipografia noastra

Calitatea si rapiditatea in executie, recomanda tipografia noastra!
Dispunem de o tipografie offset in 5 grupuri ceea ce ne permite un timp de executie foarte rapid.
Personalul nostru are o experienta mare in domeniu tipografic, ceea ce va aduce un plus de rapiditate dar si garantarea calitatii executiei lucrarii.
Bineinteles apar si cazuri in care orice tipografie ajunge sa nu poata executa lucrarea intr-un timp optim, deoarece capacitatea sa de productie e la maxim, si atunci datorita colaborarii noastre cu alte tipografii le vom repartiza lucrarea. Facem mentiunea ca preturile rezultate cu ajutorul calculatorului de pe site-ul nostru nu sunt valabile si in cazul in care lucrarea se executa la o alta tipografie. Noile preturi se vor comunica prin mail sau fax.

Produsele noastre pentru tipografie offset

• volante, mape, flyere, carti de vizita, brosuri, pliante
• invitatii, plicuri, felicitari
• ecusoane si legitimatii
• stickere de diverse forme si dimensiuni
Va rugam folositi calculatorul de pret - Tipografie offset - pentru o cotatie cat mai exacta. In cazul in care doriti lamuriri suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe chat.

hartie print

Discount student - reducere de pret

Obtineti o reducere de 10% doar cu carnetul de student.
Deoarece dorim sa incurajam invatamantul va propunem o oferta de nerefuzat si anum un discount de 10% pentru orice lucrare executata pe print digital.

Discount facebook - reducere de pret

Obtine o reducere de 5% postand pe facebook!
Incercam sa ne punem la punct cu evolutia mediului online de aceea dorim sa va oferim un mic discount de 5% daca doriti sa postati pe facebook un anunt despre compania noastra si despre faptul ca ati apelat la noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati si sa dati click pe "Postati mesajul" atunci cand utilizati calculatorul de preturi si imediat veti vedea noul pret cu reducerea promisa.

Tipografie offset - termen de executie

7zileTermenul de executie in tipografie se poate aproxima luand in calcul urmatoarele:

Daca macheta este pregatita corespunzator pentru tipar, ea merge direct la tipografie (vezi pasul 2); daca nu, este necesara o perioada de creatie sau DTP, dupa cum este cazul si care va dura cateva zile, in functie de complexitatea lucrarii.

Timp de executie in cadrul tipografiei. Media de executie a unei lucrari in tipografie este intre 3-7 zile, ea fiind orientativa. Cand avem toate datele privind lucrarea (tipul lucrarii: mapa, brosura, pliant etc.; tirajul; alte finisari tipografice necesare), vom stabili termenul de executie ce va aparea in contractul nostru de servicii tipografice.

Tipografie offset - Fisiere

Pentru a incepe procesul de printare in tipografie trebuie sa ne asiguram ca fisierele au fost pregatite de catre profesionisti. Bineinteles ca in cadrul tipografiei noastre avem personal specializat in machetare, personal ce se va ocupa de macheta dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii vezi pagina noastra - Pregatirea fisierelor

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro