Nu ai niciun produs in cos

Despre noi

S.C. Design Bureau S.R.L. ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Oferim clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Filozofia noastra

Conectati prin comunicare
Comunicarea ca element central a actiunilor noastre inseamna transmiterea de informatii, idei, atitudini sau emotii de la o persoana la alta sau de la un grup la altul.

Consideram ca pentru a facilita relatia dintre compania dumneavoastra si clienti trebuie sa fim conectati tot timpul la aspectele vietii sociale, sa obtinem maximum de informatii despre produsele/serviciile pe care le comercializati, piata in care activati, clientii dumneavoastra, precum si despre firmele concurente. Este punctul de plecare in elaborarea unei strategii de comunicare eficiente care sa solicite un efort minim de perceptie si intelegere din partea consumatorului.

Comunicarea in interiorul agentiei este si ea deosebit de importanta, deoarece conecteaza echipa de creatie, departamentul relatii cu clientul, reprezentanti ai departamentului de media si marketing.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles