Nu ai niciun produs in cos

Print digital - Tipar digital

Cateva cuvinte despre tehnologia noastra de tipar digital

xerox 7655Calitatea si rapiditatea in executie, recomanda tipografia noastra digitala!
Dispunem de un print digital XEROS de ultima generatie ceea ce ne permite un timp de executie foarte rapid.

Personalul nostru are o experienta mare in domeniu tiparului digital, ceea ce va aduce un plus de rapiditate dar si garantarea calitatii executiei lucrarii.

Prin urmare putem executa orice lucrare pe print - tipar digital in maxim 24 de ore.

Produsele noastre pe print digital / tipografie digitala

• volante, mape, flyere, carti de vizita, brosuri, pliante
• invitatii, plicuri, felicitari
• ecusoane si legitimatii
• stickere de diverse forme si dimensiuni
Va rugam folositi calculatorul de pret - Print digital - pentru o cotatie cat mai exacta. In cazul in care doriti lamuriri suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

hartie print

Discount student - reducere de pret

Obtineti o reducere de 10% doar cu carnetul de student.
Deoarece dorim sa incurajam invatamantul va propunem o oferta de nerefuzat si anume un discount de 10% pentru orice lucrare executata pe print digital.

Discount facebook - reducere de pret

Obtine o reducere de 5% postand pe facebook!
Incercam sa ne punem la punct cu evolutia mediului online de aceea dorim sa va oferim un mic discount de 5% daca doriti sa postati pe facebook un anunt despre compania noastra si despre faptul ca ati apelat la noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati si sa dati click pe "Postati mesajul" atunci cand utilizati calculatorul de preturi si imediat veti vedea noul pret cu reducerea promisa.

Tipar digital / Print digital - termen de executie

24hTermenul de executie pentru o lucrare printata pe print digital / tipar digital se poate aproxima luand in calcul urmatoarele:

Daca macheta este pregatita corespunzator pentru tipar, ea merge direct la tipografie (vezi pasul 2); daca nu, este necesara o perioada de creatie sau DTP, dupa cum este cazul si care va dura de la cateva ore la cateva zile, in functie de complexitatea lucrarii.

Timp de executie in cadrul tipografiei. Media de executie a unei lucrari pe print digital este de 24 de ore, ea fiind orientativa. Cand avem toate datele privind lucrarea (tipul lucrarii: mapa, brosura, pliant etc.; tirajul; alte finisari tipografice necesare), vom stabili termenul de executie ce va aparea in contractul nostru de servicii tipografice.

Tipar digital / Print digital - FisierePentru a incepe procesul de printare la un tipar digital trebuie sa ne asiguram ca fisierele au fost pregatite de catre profesionisti. Bineinteles ca in cadrul tipografiei noastre avem personal specializat in machetare, personal ce se va ocupa de macheta dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii vezi pagina noastra - Pregatirea fisierelor

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro