Nu ai niciun produs in cos

Print bannere publicitare

Print banner publicitar
banner publicitar indoor

Print banner publicitar
banner publicitar outdoor

Print banner publicitar
(banner mesh)

banner indoor

Timp de executie 1-5 zile

 

banner outdoor

Timp de executie 1-5 zile

 

banner mesh

Timp de executie 1-5 zile

 

Daca aveti de printat bannere indoor atunci calitatea printului este cea mai importanta!

 

Daca aveti de printat bannere outdoor atunci rezistenta la aer este cea mai importanta!

 

Daca aveti de printat bannere mesh pretul este definitoriu in acest caz!

 

Comandati bannere publicitare la Design Bureau!


Flexibilitatea unui banner publicitar face un mediu minunat pentru companii. Este cel mai bine utilizat in aplicatii care beneficiaz─â de printuri de mari dimeniuni mari. Companiile pot folosi bannerele publicitare pentru a semnaliza un punct de vanzare sau bannere amplasate in spatii cu trafic pietonal mare. Serviciile noastre comerciale de imprimare banner va permit sa imprimati un banner publicitar, care se potriveste perfect preferintelor dumneavoastra.

Bannere publicitare - sunt imprimate cu ajutorul unui plotter ROLAND, folosind cerneluri rezistente la decolorare pentru a spori durabilitatea lor si pentru a le face mai rezistente in aer liber.

Bannere indoor - datorita performantelor pe care le ating plotterele ROLAND calitatea unui print indoor va fi foarte buna, astfel plasarea sa in spatii interioare, apropiat de privitor nu poate intampina nicio problema doarece calitatea de printare este foarte mare.

Banner outdoor - in acest caz este important ca bannerul sa reziste la conditii externe, adica culoarea sa nu se stearga si sa aiba gauri pentru a patrunde aerul.

Pentru intreb─âri legate de preturile si serviciile de imprimare pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0773 81 01 74.

 

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro