0
Cosul meu
Nu ai niciun produs in cos

Afise publicitare / postere personalizate


  • Alege dimensiunea afisului
  • Creati propriul design cu ajutorul modelelor de pe site
  • Selectati tipul de hartie
  • Puteti adauga finisari mai deosebite ca plastifierea
    si lacuirea selectiva

Lista de preturi - Afise / postere publicitare ieftine

Preturile afisate sunt pentru tipar color fata pe hartie lucioasa de 130g.

Dati click pe produsul dorit si el va fi adaugat in cos. Daca nu regasiti produsul dorit in lista folositi calculatorul de mai jos pentru orice cotatie.Calculator de preturi - Afise / postere publicitare ieftine

Dimensiuni
Tipul hartiei
Culori
Plastifiere
Lacuire 3D & Folio
Tiraj
buc

Tehnologie - Afise / postere publicitare ieftine

Poster print digital
(format A3)
Tiraj < 300 buc
Poster tipografie
(format maxim 50 x 70 cm)
Tiraj > 300 buc
Poster plotter
(orice dimensiune)
Tiraj 1-50 buc

afise print digital

Timp de executie 1 zi

 

afise tipografie

Timp de executie 2-5 zile

 

afise ploter

Timp de executie 1-3 zile

 

Daca aveti de printat afise publicitare mai mici decat A3 si in tiraje mici, printul digital este optiunea cea mai ieftina!

 

Daca aveti de printat afise publicitare ce se incadreaza in dimensiunea 50 x 70 cm si in tiraje mari, recomandam tipografia offset!

 

Daca aveti de printat afise publicitare de orice dimensiune si in tiraje mici, plotter-ul este solutia pentru acest tip de lucrare!

 

 

Comandati afise publicitare / postere de la Design Bureau!


Tipografia Design Bureau va ofera trei tipuri de tiparire pentru afisele publicitare si anume: print offset, print digital si plotter. Tipografia offset este perfecta pentru tiraje mari, astfel comanda dumneavoastra va avea cel mai competitiv pret. Daca aveti tiraje mici, atunci printul digital, un pic mai scump, ofera avantajul de a obtine un cost competitiv la tiraje mici in comparatie cu o tipografie offset. Iar daca doriti dimensiuni mari dar un tiraj mic, imprimarea pe plotter este solutia optima.
Alegeti specificatiile si dimensiunile afisului dumneavoastra iar calculatorul de pret va returneaza costul.

Pe viitor dorim sa introducem un program online de design, dandu-va posibilitatea de a face singuri design-ul afisului dumneavoastra. Momentan, daca nu aveti grafica sau nu doriti sa folositi un template sau un model comun, puteti apela la departamentul nostru de design pentru a concepe un layout unic si adaptat cat mai bine activitatii si cerintelor dumneavoastra.

Pentru intrebari legate de preturile si serviciile de imprimare pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0773 81 01 74.

 

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro