Nu ai niciun produs in cos

Print Plotter - printuri de mari dimensiuni

Roland SOLJET Pro II V

Cand apelam la un plotter - print de mari dimeniuni?

Plotterul este recomandata atunci cand aveti de printat lucrari de mari dimeniuni, deoarece aceasta tehnologie poate imprima la o latime de 1600-3200 mm, iar daca mai luam in calcul lipirea acestor parti, printurile finale pot fi uriase. Pentru printuri in tiraje mici si ieftine va recomandam printul digital iar pentru tiraje mari tipografia offset.

Cateva cuvinte despre plotter-ul nostru

Calitatea si rapiditatea in executie sunt atuurile noastre pentru printuri de mari dimensiuni !
Dispunem de un plotter ROLAND ce poate imprima la o calitate deosebita, adica la 1400 dpi si intr-un timp rapid.
Personalul nostru are o experienta mare in domeniu tipografic, ceea ce va aduce un plus de rapiditate dar si garantarea calitatii executiei lucrarii.
 

Produsele noastre printate pe plotter

• bannere de mari dimensiuni indoor
• bannere de mari dimensiuni outdoor
• bannere de mari dimensiuni mesh
• bannere de mari dimensiui pe autocolant
Va rugam folositi calculatorul de pret - Plotter - pentru o cotatie cat mai exacta. In cazul in care doriti lamuriri suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe chat.

hartie print

Discount student - reducere de pret

Obtineti o reducere de 10% doar cu carnetul de student.
Deoarece dorim sa incurajam invatamantul va propunem o oferta de nerefuzat si anum un discount de 10% pentru orice lucrare de mari dimensiuni executata pe plotter.

Discount facebook - reducere de pret

Obtine o reducere de 5% postand pe facebook!
Incercam sa ne punem la punct cu evolutia mediului online de aceea dorim sa va oferim un mic discount de 5% daca doriti sa postati pe facebook un anunt despre compania noastra si despre faptul ca ati apelat la noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati si sa dati click pe "Postati mesajul" atunci cand utilizati calculatorul de preturi si imediat veti vedea noul pret cu reducerea promisa.

Plotter - termen de executie

24hTermenul de executie pentru printurile de mari dimensiui se poate aproxima luand in calcul urmatoarele:

Daca macheta este pregatita corespunzator pentru tipar, ea merge direct la tipografie (vezi pasul 2); daca nu, este necesara o perioada de creatie sau DTP, dupa cum este cazul si care va dura cateva zile, in functie de complexitatea lucrarii.

Timp de executie in cadrul tipografiei. Media de executie a unei lucrari de mari dimensiuni este de 24 de ore, ea fiind orientativa. Cand avem toate datele privind lucrarea (tipul lucrarii,  tirajul; alte finisari necesare), vom stabili termenul de executie ce va aparea in contractul nostru de servicii.

Plotter - printuri de mari dimensiuni - Fisiere

Pentru a incepe procesul de printare pe plotter trebuie sa ne asiguram ca fisierele au fost pregatite de catre profesionisti. Bineinteles ca avem personal specializat in machetare, personal ce se va ocupa de macheta dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii vezi pagina noastra - Pregatirea fisierelor

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro