Nu ai niciun produs in cos

Print banner mesh

banner indoor print

Print banner indoor

dimensiuni: A2 (594 x 420 mm)
suport: Hartie 160 g
culori: 4 culori fata
tiraj: 1 buc
banner indoor materiale

Banner mesh - suport

Tiparim bannerele mesh pe suport mesh.

Banner mesh - dimensiuni

Plotter-ul pe care printam are o latime maxima de imprimare de 1600 mm, dar prin lipire la cald putem obtine orice dimensiune pentru mesh-ul dumneavoastra.

Banner mesh - finisari

capsaBannerele mesh se finiseaza prin taiere la finit si aplicarea unor capse pentru prindere. De obicei ele se pun din 50 de cm in 50 de cm, dar se poate accepta orice propunere din partea clientului. Pe langa finisarile mentionate, le mai facem tiv si le dam gauri de vant.
hartie print

Bannere mesh - preturi

Reducerile noastre se aplica in functie de tiraj si acoperire. Va rugam sa ne contactati pentru cantitati mai mari.

upload icon

Dupa ce calculati pretul lucrarii
va rugam sa apasati butonul
Finalizeaza comanda!

Fisierele se transmit cu ajutorul
site-ului de transfer

wwww.fastupload.ro

In general, Bannerele Mesh sunt folosite pentru evenimente in aer liber, cum ar fi festivaluri, sarbatori si concerte, deoarece acestea permit vantului sa treaca prin material.
 

O altă utilizare comuna este pentru bannerele din fata magazinelor. Materialul Banner Mesh permite vizibilitatea prin ferestre si, de asemenea, permite luminii naturale sa intre in magazin.
 

Bannere Mesh sunt potrivite pentru situatiile in care un banner va fi supus unor conditii de vant puternic. Deoarece materialul este mult mai usor si datorita ochiurilor de plasa, el devine o alternativă viabila la vinil pentru a contracara conditiile de vant.

Atunci cand participati la un targ, expozitie, sau orice eveniment interior ar fi bine sa folositi si sisteme de afisaj.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro