Nu ai niciun produs in cos

Social Media Marketing

Social media este o forma mare de publicitate pe Internet. O afacere de succes va avea o conexiune puternica pe scena social media, dar fara o integrare adecvata se va dovedi a fi ineficienta.

Ce este social media marketing?

La nivelul de baza, social media este o platforma moderna, care ofera utilizatorilor un acces usor la continut. Se conecteaza miliarde de oameni prin intermediul unor platforme precum Facebook, Twitter, Google Plus, si multe altele. 

Social media a fost inventat pentru uz personal. Cu toate acestea, in prezent, multe companii beneficiaza de utilizarea platformelor de social media, iar aceste beneficii includ cresterea gradului de constientizare a brandului, profituri mai mari, si un randament ridicat al investitiilor.

Prin social media, companiile se pot conecta cu publicul lor in mod constant, iar clientii sunt capabili sa se bucure de acest contact personalizat. Oamenii asteapta actualizari permanente de la companiile lor preferate (cum ar fi lansari de produse noi, etc.) 

social media marketing bg
Pur si simplu a fi conectat la site-urile de social media nu este de ajuns. Aveti nevoie sa utilizati aceste platforme intr-un mod adecvat si strategic pentru a obtine cea mai mare valoare din eforturile dumneavoastra de marketing online. Cu o utilizarea corecta, va puteti conecta instantaneu cu clientii dumneavoastra. Cei mai multi oameni au sute de prieteni pe Facebook, si cine stie cati dintre ei ar putea ajunge pur si simplu la dumneavoastra.

SOCIAL MEDIA DE INTEGRARE

Design Bureau poate integra cu usurinta platforme de social media pe site-ul dvs.. De exemplu, adaugarea Facebook "Like"   pe site,  garanteaza ca  platformele de social media sunt usor de gasit si de accesat de vizitatori noi. Va putem oferi servicii de gestionare a mass-media, adica vom efectua o interactiune in numele companiei dumneavoastra. 

BENEFICII DE INTEGRARE SOCIALA MEDIA

O puternica strategie de marketing social media va da rezultate bune si va avea un impact puternic asupra succesului pe termen lung a firmei dvs. 

Interactioneaza cu clientii

Interactionea cu clientii zi de zi prin intermediul mass-mediei sociale este absolut necesara. Serviciul Clienti este un element cheie: atunci cand clientii stiu ca opiniile lor conteaza si se simt intelesi,  popularitatea ta va creste. 

Furnizarea de oferte exclusive si reduceri

Social media poate oferi promotii exclusive pentru clientii fideli. Este un instrument de marketing vechi. Tehnologia moderna poate masura succesul campaniei dvs. atunci cand faceti oferte prin social media.

Serviciul Clienti

Acum, clientii pot avea preocuparile lor, putand face reclamatii si sugestii aproape instantaneu. Compania poate lua, de asemenea, o atitudine proactiva de monitorizare a ceea ce spun oamenii on-line cu privire la marca lor in mod regulat. Puteti folosi aceasta informatie pentru a imbunatati imaginea si serviciile dumneavoastra. 

Cu social media, afacerea ta poate sparge barierele, si arata o latura mai amabila, cu picioarele pe pamant, care face apel la vizitatori. Atunci cand clientii te asocieze cu o  "fata umana", cu brand-ul, se simt mult mai confortabil, si interactioneaza schimband de idei cu tine.

Cere vizitatorilor contribuie la continut

Invitati vizitatorii sa contribuie prin plasarea de continut, astfel incat compania sa poata lega si conecta publicul la un nivel semnificativ;  se vor crea link-uri directe catre site-ul dumneavoastra. Aceasta este o parte importanta de social media, si SEO, deoarece aceste link-uri sunt naturale si de rang inalt in standarde stricte Google. 

Marketingul prin social media nu  aduce doar trafic pentru site-ul dvs., este vorba despre interactiune, angajament si cultivarea relatiilor. Multe firme de marketing uita acest punct. Cand ascultati la clientii dvs., respectandu-i si aratandu-le ca va pasa de preocuparile lor,  ei vor deveni fideli si astfel reputatia ta va creste pe termen lung.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles