Nu ai niciun produs in cos

Video interactiv

Video interactiv este o forma moderna  de publicitate.

CE ESTE UN VIDEO INTERACTIV?


Video interactiv este o forma de tehnologie care permite utilizatorilor sa interactioneze cu continutul. Este o forma de prezentare multimedia digitala, care adauga o nota personalizata de marketing pe Internet.

Prezentarea video este utilizata cel mai des ca un dispozitiv de povestitor, urmarind sa prezinte un anumit concept intr-un mod creativ. Dezvoltarea unui videoclip care interactioneaza cu utilizatorii este o metoda utila pentru o companie ce deruleaza o campanie de publicitate interactiva. Prin angajarea directa a consumatorilor, o companie poate convinge publicul lor ca pot investi timpul si banii intr-un anumit produs sau un serviciu. In plus, videoclipul interactiv este o forma de marketing social, deoarece acesta este usor de integrat in diferitele platforme de social media. O publicitate interactiva proaspata si atragatoare poate creste  popularitatea daca captiveaza publicul.
video interactiv bg

OFERTA NOASTRA:

Design Bureau este gata sa produca videoclipuri interactive multimedia pentru clientii sai. Echipa noastra de creatie are idei si metode pentru a reprezenta produsul dvs. intr-o campanie de marketing de inspiratie. Videoclipurile interactive sunt adesea trecute cu vederea in procesul de proiectare, iar acest lucru a creat o nisa pentru aceasta forma de multimedia. Suntem gata de a transforma conceptele intr-o forma primitoare de divertisment.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles