Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Suport tehnic si training

Un site web va intalni probleme, iar acest lucru este inevitabil. Acesta este motivul pentru care un suport tehnic de inalta calitate al site-ului este un serviciu benefic pentru orice companie lipsita de experienta in dezvoltarea de site-uri web.

CE REPREZINTA SUPORTUL TEHNIC?

Servicii de sprijin ale site-ului web, cum ar fi servicii de intretinere site, ofera actualizari in curs de desfasurare si de suport tehnic pentru site-ul unui client. Acesta este un serviciu web important, deoarece este eficient din punct de vedere al costului si se poate dovedi foarte util in cazul in care un site are nevoie de un serviciu imediat.

Mai jos sunt enumerate cateva dintre beneficiile asociate cu utilizarea serviciilor noastre de asistenta site:
  • Vom depana si rezolva problemele de baza care graviteaza in jurul unui site web cazut.
  • Daca aveti probleme cu  gazduirea web, echipa noastra experimentata va gasi problema si o va rezolva.
  • Poate site-ului dvs. ii lipseste o actualizare importanta sau se va prabusi din cauza unei actualizari instalate necorespunzator. Putem aborda ambele probleme .
suport tehnic bg
Nu va temeti sa contactati asistenta. In timp ce cele mai multe companii ofera servicii de suport chinuitoare, ne straduim sa facem exact opusul. Noi oferim o abordare prietenoasa si personalizata, care va oferi experienta tehnica necesare pentru a rezolva o problema.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles