Nu ai niciun produs in cos

Optimizare site pentru mobil

Utilizarea de telefonie mobila a crescut foarte mult. In zilele noastre, orice afacere trebuie sa aiba un site web adaptat pentru telefonul mobil.

Ce inseamna optimizarea site-ului pentru mobil?

Potrivit Google, 75% dintre clienti prefera site-uri mobile (iulie 2012).  Telefoanele inteligente si dispozitivele mobile sunt mini calculatoare portabile, si de aceea majoritatea oamenilor se bucura de accesarea si navigarea pe Internet cu ele. Proiectarea site-urilor pentru dispozitivele mobile nu este acelasi lucru cu proiectarea lor pentru laptop sau PC. Procesul de dezvoltare web mobil trebuie sa ia in considerare mai multi factori unici.

Deoarece dispozitivele mobile sunt mult mai mici decat ecranele computerelor obisnuite, site-urile trebuie sa fie proiectate pentru a se potrivi ecranelor mobile, astfel incat sa poata fi usor de navigat. Ca atare, continutul va fi „tuns”, simplificat iar imaginile care nu sunt necesare precum si clipurile video trebuie sa fie optimizate sau eliminate. Utilizatorii de telefoane mobile doresc un site web pe care il pot accesa rapid si usor de pe drum. Cu toate acestea, doresc, de asemenea, acelasi continut. Este important sa se gaseasca un echilibru intre continut maxim si functionalitate optima.
optimizare mobil bg

Utilizarea internetului mobil creste in fiecare an cu 30% (Neilson Research).

De fapt, multi experti prezic ca utilizarea Web mobil va deveni in cele din urma mai populara decat cea desktop datorita portabilitatii sale.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles