Nu ai niciun produs in cos

Concept graphic si creare site

Cele mai populare branduri din lume sunt asociate cu o anumita imagine. In scopul de a mentine un avantaj competitiv, o afacere trebuie sa creeze o imagine de brand atragatoare si de durata pentru consumatorii sai.

De ce se utilizeaza acest serviciu?

Estetica este importanta pentru noi. In lumea on-line, un design atractiv al site-ului atrage vizitatori, mentine atentia lor,  si ii incurajeaza sa achizitioneze serviciile sau produsele comercializate. Imaginea fiecarui om este direct legata de reputatia sa. La randul sau, fiecare produs are o imagine asociata cu el. Este esential pentru o companie sa stabileasca un stil unic, deoarece potentialii clienti se vor baza pe primele impresii cu privire la modul in care va prezentati. 

Design Bureau este o agentie de publicitate formata dintr-o echipa dedicata de designeri gata sa va ajute sa construiti site-ul dumneavoastra, folosind cel mai recente tehnologii. Pentru fiecare proiect  designer-ul grafic angajat, va va oferi concepte si variante la fiecare pas al proiectului. In plus, oferim o gama larga de servicii care graviteaza in jurul dezvoltarii site-ului, astfel incat produsul finit nu numai ca functioneaza ca o munca de creatie, ci de asemenea, se potriveste cu optimizarea de ansamblu a site-ului.
creare site bg
creare site layout

Creare site-uri dinamice

Site-urile dinamice ofera avantajul de a putea interactiona cu vizitatorii. Puntru aceasta in procesul de creare a site-ului se utilizeaza limbajul de programare PHP, corelat cu bazele de date.

Clientul nostru va avea posibilitatea de a adauga articole, poze, butoane precum si editare text.

Folosim o platforma de web gratis, Joomla CMS, avand avantajul dezvoltarii solutiilor web de catre programatorii din intreaga lume, precum si faptul ca platforma beneficiaza de o interfata de administrare profesionala si usor de utilizat.

Pentru proiecte atipice de programare utilizam propriul CMS.

Indiferent de platforma de lucru oferim clientilor nostri solutii web complexe si de orice natura, astfel putem crea site-uri foarte complexe si cu multe functii.

Creare site-uri flash sau elemente flash

Tehnologia Flash ofera avantajul crearii unor site-uri dinamice din punct de vedere al animatiilor si efectelor. In procesul de creare site puteti alege pentru un site integral in Flash, sau pentru o varianta in care includem elemente si animatii flash. Dezavantajul unui site realizat integral in flash este acela ca prezinta dificultati din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare.

Creare site - redesign

Daca va nemultumeste felul in care arata site-ul dumneavoastra actual, se incarca prea greu sau nu este adaptat standardelor actuale, atunci puteti apela la serviciile noastre de creare site. Va punem la dispozitie un plan de dezvoltare care sa corespunda cerintelor dumneavoastra si sa ofere solutii web complexe si de orice natura.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles