Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Aplicatii web

Dezvoltarea aplicatiilor web este o componenta esentiala pentru a realiza un site web eficient.

Dezvoltarea aplicatiilor web

Aplicatiile web fiind stocate pe server economisesc timpul utilizatorului, deoarece sunt in masura sa ruleze fara a fi nevoie de instalarea lor pe calculator.

Cateva exemple de aplicatii bazate pe web dezvoltate de Design Bureau:
  • Platforma de administrare a continutului site-ului     
  • Calculatoare de preturi
  • Platforma de emis oferte
  • Platforma pentru evidenta financiara (facturi, chitante, comenzi, contracte, anexe, furnizori)
  • Platforma de tip counter
  • Jocuri on-line, integrate pe site-uri de socializare – Facebook
  • Discount Facebook
  • Modul pentru a afisa filme video
  • Platforma pentru Newsletter
aplicatii webl bg
Indiferent daca afacerea dumneavoastra este mare sau mica, vom dezvolta aplicatii web  care se potrivesc nevoilor dvs. unice. Procesul de proiectare al aplicatiei web este crucial pentru buna functionare a acesteia si de aceea folosind aptitudinile noastre vom dezvolta solutii creative pentru fiecare etapa a proiectului indiferent de complexitatea lui.

Beneficiile APLICATIILOR WEB

USOR DE FOLOSIT
Fiecare site  contine o interfata de utilizator personalizata. Clientii pot face modificari la site-ul lor in orice moment si cu usurinta.
Daca va actualizati in mod constant site-ul dvs. cu continut in stare proaspata, interesant, si care este accesibil prin intermediul aplicatiilor web bine dezvoltate, vizitatorii vor continua sa vina inapoi. Popularitatea dvs. creste, asa ca site-ul va urca in topul motoarelor de cautare.

ZERO taxele de intretinere
Nu  va trebui sa externalizati catre o alta companie serviciile de actualizare site, de transmitere newsletter etc.. Aceasta este o solutie excelenta pentru afaceri cu buget constient.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles