Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Pliante publicitare

Pliante publicitare ieftine

print digital
Tiraj < 150 buc

Pliante publicitare ieftine

tipografie offset
Tiraj > 200 buc

pliante print digital

Timp de executie 1 zi

 

pliante tipografie offset

Timp de executie 2-5 zile

 

Daca aveti de printat pliante publicitare iefine
in tiraje mici,
printul digital este optiunea cea mai ieftina!

 

Daca aveti de printat pliante publicitare ieftine
in tiraje mari,
recomandam tipografia offset!

 

 

Comandati pliante publicitare la Design Bureau!


Tipografia Design Bureau a ofera doua tipuri de imprimare pentru pliante publicitare ieftine si anume: print offset si print digital. Tipografia offset este perfecta pentru  tiraje mari, astfel comanda dumneavoastra va avea cel mai competitiv pret. Daca aveti tiraje mici, atunci printul digital, un pic mai scump, ofera avantajul de a obtine un cost competitiv la tiraje mici in comparatie cu o tipografie offset.

Pe viitor dorim sa introducem in programul nostru online de design, posibilitatea de a face singuri design-ul pliantului dumneavoastra. Momentan, daca nu aveti grafica sau doriti sa nu folositi un template sau un model comun, puteti apela la departamentul nostru de design pentru a concepe pentru dumneavoastra un layout unic si adaptat cat mai bine activitatii si cerintelor dumneavoastra.

Pentru intreb─âri legate de preturile si serviciile de imprimare pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0773 81 01 74.

 

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.