X
X
 

Foi cu antet

Foi cu antet

print digital
Tiraj < 150 buc

Foi cu antet

tipografie offset
Tiraj > 200 buc

foi antet print digital

Timp de executie 1 zi

 

foi antet tipografie offset

Timp de executie 2-5 zile

 

Daca aveti de printat foi cu antet in tiraje mici,
printul digital este optiunea cea mai ieftina!

 

Daca aveti de printat foi cu antet in tiraje mari,
recomandam tipografia offset!

 

 

Comandati foi cu antet/coli antet de la Design Bureau!


Tipografia Design Bureau va ofera doua tipuri de tiparire pentru foi cu antet si anume: print offset, print digital. Tipografia offset este perfecta pentru tiraje mari, astfel comanda dumneavoastra va avea cel mai ieftin pret. Daca aveti tiraje mici, atunci printul digital, un pic mai scump, ofera avantajul de a obtine un pret competitiv la tiraje mici in comparatie cu o tipografie offset.
Alegeti specificatiile si dimensiunile colii dumneavoastra cu antet iar calculatorul de pret va returneaza costul.

Pe viitor dorim sa introducem un program online de design, dandu-va posibilitatea de a face singuri design-ul foii cu antet. Momentan, daca nu aveti grafica sau nu doriti sa folositi un template sau un model comun, puteti apela la departamentul nostru de design pentru a concepe un layout unic si adaptat cat mai bine activitatii si cerintelor dumneavoastra.

Pentru intrebari legate de preturile si serviciile de imprimare pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0773 81 01 74.

 

 

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.