0
Cosul meu
Nu ai niciun produs in cos

Brosuri / Cataloage

Brosuri / Cataloage

print digital
Tiraj < 150 buc

Brosuri / Cataloage

tipografie offset
Tiraj > 200 buc

brosuri print digital

Timp de executie 1 zi

 

brosuri tipografie

Timp de executie 2-5 zile

 

Daca aveti de printat brosuri / cataloage in tiraje mici,
printul digital este optiunea cea mai ieftina!

 

Daca aveti de printat brosuri / cataloage in tiraje mari,
recomandam tipografia offset!

 

 

Comandati cataloage / brosuri de la Design Bureau!


Tipografia Design Bureau va ofera doua tipuri de imprimare pentru cataloage si anume: tipografie offset si print digital. Tipografia offset este perfecta pentru tiraje mari, astfel comanda dumneavoastra va avea cel mai competitiv pret. Daca aveti tiraje mici, atunci printul digital, un pic mai scump, ofera avantajul de a obtine un cost competitiv la tiraje mici in comparatie cu o tipografie offset.
Tipurile de brosuri / cataloage pot fi: brosuri de cadouri, cataloage de imbrăcăminte, sau orice alt tip. Alegeti specificatiile si dimensiunile brosurei dumneavoastra iar calculatorul de pret va returneaza costul.

Pe viitor dorim sa introducem in programul nostru online de design, posibilitatea de a face singuri design-ul catalogului dumneavoastra. Momentan, daca nu aveti grafica sau nu doriti sa folositi un template sau un model comun, puteti apela la departamentul nostru de design pentru a concepe un layout unic si adaptat cat mai bine activitatii si cerintelor dumneavoastra.

Pentru intrebari legate de preturile si serviciile de imprimare pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0773 81 01 74.

 

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.