Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Procesul SEO - Promovare site

Procesul SEO (promovare / optimizare site) este mult mai mult decat cuvintele cheie.

SEO - Optimizare site - este format din zece componente cheie. Fiecare componenta joaca un rol esential in procesul SEO. Este important sa se inteleaga modul in care functioneaza fiecare dintre acesti factori.

1. Analiza concurentei

Cercetam concurenta dumneavoastra astfel incat vom gasi slabiciunile lor si vom dezvolta o strategie SEO (promovare site) care va va pune inaintea lor in clasament.

2. Cuvinte cheie de cercetare

Utilizarea corecta a cuvintelor cheie este cea mai importanta componenta a unei strategii de succes SEO (promovare site). Design Bureau are experienta in identificarea cuvintelor cheie relevante, locale, care vor extinde baza de clienti la nivel local si rezultatele de cautare. Vom cerceta, analiza, si dezvolta o lista puternica de cuvinte cheie, care va ajuta site-ul dvs. sa devina cunoscut pe Internet. Analiza noastra in profunzime a celor mai relevante cuvinte cheie va oferi avantajul ca site-ul dvs. ajunge la noi utilizatori.
procesul seo

3. Structura site-ului

Fiecare site are categorii si sectiuni aferente. Procesul de web design se refera la modul in care aceste categorii lucreaza impreuna pentru a spori relevanta site-ului dumneavoastra. Printr-un efect de siloz, un site web optimizat in mod corespunzator va deveni mai usor de gasit pe Google. Cu toate acestea, este important sa se stabileasca un raport adecvat continut - cod. Echipa noastra de dezvoltatori web are cunostinte in sisteme adecvate de management de continut, si e capabila sa ofere site-ului dvs. un management adecvat al riscului de incredere.

4. Analiza site-ului

Un site web de succes va fi bine optimizat pentru toate dispozitivele, inclusiv calculatoare personale, telefoane mobile si tablete. Este important pentru un site web sa functioneze pe toate platformele, astfel incat sa includa toti utilizatorii potentiali. In plus, este important ca un site sa fie optimizat in mod corespunzator pentru SEO si anume:
  • sa se verifice daca exista continut, titluri de pagina, si meta tag-uri duplicate;
  • viteza site-ului;
  • link-uri rupte;
  • etc.

5. Optimizarea paginilor

Paginile fiecarui site trebuie sa aiba un continut unic, sa contina titlul pagninii, meta tag-uri si bineinteles sa fie optimizat din punct de vedere al codului, astfel incat sa nu se regaseasca nicio eroare de cod. Titurile, descrierea si cuvintele cheie dintr-o pagina trebuie scrise corespunzator si sa reprezinte pe scurt continutul relevant al paginii in speta.

6. Optimizarea sitemap

Sitemap-urile sunt importante pentru SEO (promovare site), deoarece acestea permit motoarelor de cautare sa clasifice importanta paginilor dvs.. Sitemap-urile nu sunt importante pentru utilizatorul individual, dar ele sunt esentiale pentru Google deoarece reprezinta planul site-ului dumneavoastra. Un sitemap optimizat va asigura o indexare corespunzatoare a site-ul dvs. pe GOOGLE, deci va creste expunerea. Design Bureau are experienta in crearea de sitemap-uri eficiente, care vor fi recunoscute de catre Google.

7. Analiza continut SEO

Continutul unui site web trebuie sa fie natural, axat pe o anumita tema. Prin urmare, o tema, poate optimiza rezultatele de cautare, multiplicand lista cuvintelor cheie relevante sau similare. Acest proces nu este la fel de simplu cum pare. Este nevoie de cunoasterea modului de cercetare al  cuvintelor cheie,  de optimizare, de organizare si promovare de continut. Continutul SEO poate fi reprezentat sub forma de pagini de produs, blog-uri, articole, liste, si multe alte tipuri.

8. Link-uri externe

O strategie SEO - promovare / optimizare site - nu este suficienta pentru a garanta succesul site-ul dumneavoastra. Link-urile sunt importante pentru supravietuirea unui site web, dar de multe ori, calitatea este mai importanta decat cantitatea. Design Bureau stie cum sa foloseasca in mod eficient construirea link-urilor pentru a va asigura ca ramane pe partea de etica a standardelor de cautare Google.

9. Analiza trafic

Prin intelegerea tipului de trafic care viziteaza un site web, putem personaliza experienta online pentru a se potrivi mai bine publicului, si, de asemenea, extinderea domeniului de aplicare pentru a incorpora noi vizitatori.

SEO Clasament
Un site aflat pe pagina zece in cautarea pe Google este irelevant. Cercetarile au dovedit ca primul rezultat pe Google primeste aproximativ 32,5% din clicuri, in timp ce al doilea rezultat primeste in jur de 17,6%. Clasamentul este important daca doriti ca site-ul dvs. sa fie descoperit.

10. Social media

Social networking este o componenta vitala a unui site web de succes. Utilizarea corecta a mass-mediei sociala va atrage mai multe afaceri. Serviciile Design Bureau vor creste prezenta dumneavoastra sociala, evitand in acelasi timp practicile de cautare lipsite de etica pe Google. Vom dezvolta recunoasterea brand-ului prin utilizarea de Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, si mai multe platforme sociale mass-media.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles