Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Mentenanta SEO

Ca orice noua tehnologie, SEO evolueaza cu timpul si de aceea trebuie sa va asigurati ca site-ul dvs. tine pasul cu noile tendinte.

Ce este intretinerea SEO?

Intretinerea SEO este procesul prin care un site este actualizat cu toate modificarile care apar in domeniu. Daca un site Web nu reuseste sa ramana la curent cu evolutia SEO poate deveni irelevant, iar investitia facuta poate fi pierduta.
Cu tehnicile noastre SEO va vom ajuta sa ramaneti conectati cu tendintele noi si in curs de dezvoltare, cu cuvinte cheie noi, cu schimbarile si modificarile generale in strategia SEO a concurentei dumneavoastra.
 

Cuvinte cheie de cercetare

Cu pachetul nostru de intretinere SEO vom desfasura activitati de cercetare a cuvintelor cheie care vor asigura site-ului dvs. o optimizare eficienta. Ne vom asigura ca ramaneti in fruntea rezultatelor pe motoarele de cautare . Serviciul nostru va va oferi un SEO organic care adera la orientarile Google.
MENTENANTA seo


Analiza concurentei

In aceasta etapa, vom oferi o analiza a concurentei dumneavoastra astfel incat sa putem pregati o aparare adecvata, si sa mentinem pozitia site-ul dvs in topul cautarilor.

In timp ce cercetarea cuvintelor cheie, analiza concurentiala si revizuirea site-ului sunt extrem de importante in SEO, ele ilustreaza doar un aspect minor al procesului de SEO. Internetul este in continua evolutie astfel aveti nevoie de serviciile de mentenanta pentru a fi  la curent cu toate aceste schimbari. 

Acest serviciu va va oferi un raport lunar in care pot fi vizualizate toate cuvintele si expresiile cheie analizate, pozitia in google dupa aceste cuvinte precum si traficul lunar provenit din motoarele de cautare.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles