Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Ce este SEO - optimizare site

SEO - servicii optimizare site - este o strategie utila  pentru a genera oportunitati de afaceri, cresterea vanzarilor si a construi recunoasterea brand-ului.

Succesul Google ca motor de cautare se bazeaza exclusiv pe capacitatea sa de a aduce continut relevant pentru utilizatorii sai. 

Am creat o lista de verificare SEO - optimizare site - pentru a determina daca ati optimizat pe deplin fiecare pagina a site-ului. 
 • Duplicarea continutului;
 • Arhitectura site-ului;
 • Versiuni si obiective;
 • Pozitiile, titluri de pagina, si meta tag-uri;
 • Viteza site-ului;
 • Continut bogat si / sau comercializare de continut;
 • Optimizarea cuvintelor cheie si a continutului.
definitie seo
Exista factori generatori de trafic care se afla in afara site-ului dumneavoastra:
 • Link-uri externe;
 • Blog-uri si articole;
 • Comunicate de presa;
 • Social media.

Site-urile web care ofera continut relevant si unic pentru o cautare de cuvinte cheie sunt clasate mai bine in rezultatele de cautare. Motoarele de cautare utilizeaza algoritmi complecsi, care sunt actualizati in mod constant pentru a determina ce site-uri ar trebui sa ocupe o pozitie avansata in cautari.

O strategie de succes SEO - Optimizare site - creste vizibilitatea online, deoarece cautatorii pe internet care doresc anumite informatii, servicii sau produse le vor gasi  pe  motoarele de cautare. 
Nimeni nu vrea un site pe care oamenii nu-l pot gasi. Expertii nostri folosesc cele mai noi strategii  pentru a va asigura ca site-ul dvs. este optimizat pentru motoarele de cautare.   Echipa noastra va face o analiza cuprinzatoare SEO a site-ului dvs. existent. Cand potentialii clienti cauta un produs sau serviciu, site-ul dvs. va aparea printre primele afisari a rezultatelor in motoarele de cautare.

Veti primi rapoarte detaliate legate de pozitia ocupata de site-ul dvs. in  motoarele de cautare, inainte de optimizarea facuta de noi, si dupa.  In acest fel puteti compara cu usurinta cele doua situatii, astfel incat sa va asigurati ca investitia facuta a meritat.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles