Cosul meu
0
Nu ai niciun produs in cos

Uzabilitatea site-ului

Toata lumea isi aminteste site-urile, de multe ori ostentative si urate, din anii 1990 si inceputul anilor 2000. Ele au fost oarecum acceptabile atunci, dar sunt complet inacceptabile acum.

CE ESTE uzabilitatea site-ului?

Un site bine conceput ar trebui sa aiba o functionalitate buna pe o gama larga de dispozitive. Un site prost conceput, care este greu de folosit va speria utilizatorii, si ii poate aduce o reputatie proasta. Chiar daca afacerea dumneavoastra ofera un produs superior, clientii vor lua in considerare si experienta avuta pe site, atunci cand fac afaceri on-line. Un site prost conceput este contraproductiv pentru obiectivele companiei.

Elemente de baza a uzabilitatii site-ului

UTIL
Un site web trebuie sa fie interesant, original, si trebuie sa indeplineasca o necesitate.

UTILIZABIL
Site-urile trebuie sa fie utilizabile pe toate platformele.
uzabilitate bg
ATRACTIV
Site-ul dvs. are trasaturi atractive, care identifica usor marca de imagine, identitatea, precum si alte componente importante ale procesului de proiectare? Utilizatorii nu trebuie sa se simta bucusori  de experienta avuta pe site-ul dvs.?

INTUITIV SI ACCESIBIL
Este site-ul dvs. concis si la obiect? De ce ar alege un utilizator site-ul dvs. in cazul in care informatiile  sunt greu de gasit? Un site web trebuie sa fie usor de accesat din toate paginile astfel incat experienta utilizatorului trebuie sa fie una pozitiva.
Cu alte cuvinte, continutul site-ului trebuie sa fie accesibil tuturor utilizatorilor, indiferent de abilitatile lor.

CREDIBIL
Utilizatorii trebuie sa creada in produsul sau serviciul dvs.. Un site curat, bine conceput, accesibil si usor de utilizat este cel mai rapid mod de a realiza acest lucru. Dovediti-le ca sunteti un profesionist in domeniul  dumneavoastra.

Cu toate acestea, intelegerea utilizatorilor necesita cunostinte extinse de interactiune om-calculator. Design Bureau are o vasta experienta in domeniul web, si suntem mereu implicati in a descoperi metode inovatoare ce ofera o experienta pozitiva pentru utilizator. Uzabilitatea site-ului trebuie sa includa strategii de continut, management de proiect, si de design vizual intr-un pachet complet si primitor.

PROBLEMELE DE UZABILITATE  

 • cele mai multe site-uri sufera de timpul lung de incarcare
 • de multe ori, fontul este prea zgomotos si distrage atentia pentru utilizator
 • flash-urile nu raspund sau iau prea mult timp sa se incarce
 • imposibilitatea de a utiliza aspectele legate de web design receptiv
 • link-uri rupte se gasesc in intreaga structura a site-ului
 • ALT tag-uri au etichete necorespunzatoare, cauzand un rang slab in motoarele de cautare
 • continutul este scris inadecvat si plin de erori
 • site-ul nu este optimizat pentru dispozitive mobile
    

OFERTA DESIGN BUREAU

Am inteles ca doriti un site care se potriveste nevoilor dvs., si de asemenea site-ul dvs. trebuie sa genereze trafic.

Aceasta este oferta noastra pentru dumneavoastra:

 • O echipa dedicata si pasionata de management de proiect va da viata site-ul dvs., si va oferi o uzabilitate superioara.
 • Vom desfasura ample cercetari legate de domeniul dumneavoastra de activitate pentru a intelege mai bine produsul, si pentru a descoperi cel mai bun format de prezentare a site-ului. Folosind cunostintele noastre in arhitectura informatiei ( modul in care este organizata informatia si prezentata utilizatorilor), echipa noastra va gasi forma cea mai optima de prezentare.
 • Tendintele sunt intotdeauna in evolutie, dar echipa noastra este gata de a invata noi metode si tehnici. Suntem continuu in cautarea de noi modalitati de a inova designul de interfata, astfel incat ne concentram asupra a ceea ce utilizatorii asteapta si au nevoie de la un site web.
 • Echipa noastra va va oferi cu un site care a incorporat ani de experienta in domeniul web analytics. Vom sti ce anume atrage la site si ce nu, paginile cele mai accesate, produsele cele mai vandute, astfel incat sa optimizam incontinuu experienta utilizatorului cu site-ul, dar sa si crestem volumul vanzarilor companiei.


Acestea sunt garantiile noastre. Uzabilitatea site-ului este una dintre cele mai influente aspecte care pot asigura succesul unui site web. Ati investit o multime de timp si resurse in afacerea dumneavoastra, deci este firesc ca ar trebui sa se investeasca acelasi nivel de efort in site.

Agentie de publicitate

Design Bureau - Agentie de publicitate - ofera o gama completa de servicii, capabila sa raspunda oricaror nevoi publicitare ale clientilor. Fiind o firma de publicitate fullservice clientilor nostri nu numai servicii de creatie si personal specializat in pregatirea publicitatii, ci si specialisti in cercetare si marketing care sa ajute clientul la planificarea procesului de comunicare.

Date de contact

Bulevardul Garii de Nord, nr.6-8
Bl. A, Sc. 4, Ap. 2, Bucuresti

Mobil: 0773 81 01 74
office[at]designbureau.ro
Copyright 2005-2014 Design Bureau
Toate drepturile rezervate
ANPC - Ce este salANPC - Solutionare Litigiilor

NOTA! Acest site utilizeaza cookies sau tehnologii similare.

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Afla mai multe

Am inteles